ŠTREBERAJ INSTRUKCIJE RAČUNOVODSTVO

INSTRUKCIJE EFZG

RAČUNOVODSTVO

Organiziramo instrukcije za: Računovodstvo, Računovodstvo I. i II. 
Aktiva ti nije jednaka pasivi? S našim instrukcijama sve sjeda na svoje mjesto!

PRIJAVE U TIJEKU

ROK DATUM ISPITA POČETAK INSTRUKCIJA
Izvanredni rok (12. mj) ? RAČ I i RAČ II
15-20.11
1. kolokvij 19.11 RAČ I 1-5.11
1. zimski rok ? RAČ I i RAČ II
5-10.1

Grupne instrukcije

1100 kn

550 kn za kolokvij

Popusti za vjerne studente:
3. kolegij - 30%; 4. kolegij - 40%;
5. kolegij - 50%
  • 20h instrukcija
  • Svi materijali uključeni
  • 24/7 podrška

Antonina Jeličić

Edukatorica

Imam same pohvale za Antoninu! Žena zlata vrijedi! 😀 Fascinantno je koliko ti jedan kolegij može biti frustrirajuć konstantnim padanjem, ali onda pronađeš osobu koja ti objasni stvari na zabavan, opušten i razumljiv način, pa to padanje pretvoriš u vrlo dobar!Živila Antonina, živilo računovodstvo! 😀

Marijana Tolić

KOJI SU KORACI?

Prijavi se na instrukcije

Ispuni prijavnicu i stiže ti mail s uputama.

Dogovor grupa

Nekoliko dana prije početka instrukcija će te kontaktirati naš edukator radi formiranja grupa i dogovora prvog termina. Uglavnom se sve dogovaramo preko whatsappa.

Prvi dolazak

Na prvom dolasku ćeš saznati sve ostale detalje. Dobit ćeš sve materijale i račun za plaćanje i zajedno ćemo dogovoriti ostale termine. 

Step by step

Tvoj edukator će vas voditi korak po korak, sve dok svi ne nauče gradivo. Naučeno ćemo provjeriti kroz razne kvizove, igre i primjere ispita.

Podrška 24/7

Za vrijeme instrukcija (i poslije) možeš slobodno kontaktirati svog edukatora ako negdje zapneš s učenjem. 

POLOŽI ISPIT!

Na tebi je da izađeš na ispit i pokažeš sve što si naučio. Tvoj index će ti biti zahvalan. 

FAQ

Pitanja koja nas često pitaju

S instrukcijama uglavnom krećemo 3-4 tjedna prije ispitnog roka.

Ruke dolje! To nam je dovoljno vremena da prođemo gradivo. Vjeruj nam na riječ, ovime se bavimo već 7 godina. 

Pokušavamo studentima maksimalno izaći u susret. Zato se za termine dogovaramo na prvom dolasku pazeći da većini odgovaraju.

Uglavnom radimo 2-3 puta tjedno po 2-3 sata.
Dane dogovaramo zajedno, ako je strka, radimo i subotom i nedjeljom.

Što je s nama koji radimo?
Bez brige, mislimo na vas. Samo nam u prijavu stavi napomenu od koliko sati možeš biti na instrukcijama, pa ćemo te staviti u popodnevnu grupu.

Radimo u grupama od 3-12 ljudi.

Bez brige, naši edukatori će svakome posvetiti vremena koliko god je to potrebno. Predavanja su gotova, tek kada su svi u grupi shvatili gradivo.

Sve materijale koji ti trebaju za položiti ispit ćeš dobiti od nas. Da, baš sve!

A teorija?
U Štreberaju ne vjerujemo u bubanje gradiva na pamet. Zato nam je jaaaakooo bitno da naučiš teoriju kako spada. Teoriju ćeš učiti iz naših skriptipredavanja i kvizova.

Skripte. Sve skripte pišemo sami tako da su lako razumljive svakom studentu. Nema bubanja na pamet definicija i natuknica, ako ih nisi prije toga razumio.
Predavanja. Da, mi radimo i predavanja iz teorije. Nakon što shvatiš teoriju, zadaci su najmanji problem.
Kvizovi. Provjeri svoje znanje kroz online kvizove i dok se voziš u tramvaju. 

Pogledaj primjer kvizova.

Različiti kolegiji imaju različito trajanje, od 18-30 sati ukupno. 

Ovo je samo predviđeni broj sati, ali ako je grupa malo …khmmm… sporija, odraditi ćemo koliko god treba. 🙂

Nakon prvog dolaska ćeš dobiti račun. Njega možeš platiti putem interneta ili u pošti (ako voliš old school).

Do 3. dolaska. Plaćanje se vrši do trećeg termina instrukcija.

Potvrda o plaćanju? Ma daj molim te. Pa nismo u 18. stoljeću. Ako nešto zapne, čuti ćemo se telefonski.

Plaćanje karticama i na rate? Nažalost nemamo te mogućnosti.

Naši sustavi uglavnom super rade, ali s tehnologijom nikad ne znaš. :/

Koraci:
1. Pogledaj da ti nije mail završio u spam folderu.

2. Slobodno nas nazovi i riješiti ćemo sve probleme.
TEL: 099/306 3232

Nismo odgovorili na sva pitanja? Slobodno nam se javi kako god tebi odgovara: Email, SMS, WhatsApp, Poziv, golub pismonoša… sve nam je OK.

Email: streberaj@referada.hr

TEL: 099/306 3232

Komentari

Prijavite se da komentirate!

Anonimno

Anonimno

Instrukcije za racunovodstvo II su odlicne, Antonina stvarno pomogne oko svih nejasnoca i priblizi gradivo studentima te osigura super ocjenu u indeksu! Svakako preporucam svima koji se odluce 🙂

08.09.2019 u 19:49

Leo

Uz Antoninu se racunovodstvo ll polaze bez problema.Odlicno objasnjava,uvijek nasmijana i dostupna 0-24.Uz nju ste stvarno bez brige 😀

19.02.2019 u 18:30

Anonimno

Pripreme za Računovodstvo II su odlične i jako učinkovite. Bilo je radno, ali u opuštenoj atmosferi što mi je bilo super. Antonina odlično objašnjava gradivo i na vrlo jednostavan i logičan način što je najbitnije od svega. Materijali po kojima radi su odlični, a ispit je položen bez ikakvih problema. Svaka pohvala Antonini i, naravno, velika preporuka svima! 🙂

06.02.2019 u 16:25

Macrim

Antonina je najbolja. Računovodstvo sam položila ko iz šale i još k tome mi je postao među dražim predmetima na faksu. Preporučujem svima!

04.02.2019 u 18:49

dpalic

Antonina je predraga i super objasnjava, sve sto smo radili na instrukcijama za ispit iz Racunovodstva II je bilo na ispitu tako da preporucujem svima!

01.09.2018 u 11:24

Marijana

Imam same pohvale za Antoninu! Žena zlata vrijedi! 😀
Fascinantno je koliko ti jedan kolegij može biti frustrirajuć konstantnim padanjem, ali onda pronađeš osobu koja ti objasni stvari na zabavan, opušten i razumljiv način, pa to padanje pretvoriš u vrlo dobar!

Živila Antonina, živilo računovodstvo! 😀

07.07.2018 u 05:55

Anonimno

Hvala Antonina na trudu i radu što sve lijepo i dobro objasniš.

01.07.2018 u 14:51

Barbara Kožić

Zahvaljujući Antonini, još jedna petica upisana u indeks! Sve što smo radili na instrukcijama iz računovodstva II se pojavilo u ispitima (i zadaci i teorija), pitanja iz teorije koja je Tonka složila za ponavljanje su bila identična. Hvala Tonka na svemu!

08.06.2018 u 10:46

daniel2809

Antonina je zlatna, spasila me već drugi puta sa svojim instrukcijama (Računovodstvo i Računovodstvo II). Upisao sam dvije četvorke u indeks bez pola problema! Atmosfera je opuštena i zabavna, nema stresa, Tonka umornima i kavu kuha 🙂 U ispitu je bilo sve što se radilo na instrukcijama, i teorija i zadaci.
Sve pohvale i još jednom se ovdje zahvaljujem na svemu! 🙂

08.06.2018 u 09:01

Anonimno

Uz Antoninine super odradene instrukcije, racunovodstvo polozeno bez ikakvih problema! Na satu sve super objasni i ponovi po nekoliko puta ako nesto nije jasno i uvijek je dostupna za sva pitanja i nejasnoce. Uz sve to, dobije se super skripta za teoriju gdje je apsolutno sve sto moze doci u kolokviju/ispitu. Hvala jos jednom na pomoci!

16.02.2018 u 08:07

Iva Miladin

Postovana instruktorice , hvala Vam na temeljitim instrukcijama jer sam nakon vase poduke jednostavno polozila racunovodstvo .Hvala Vam puno jos jednom. 🙂

15.02.2018 u 13:46

Pule23

Same pohvale za Antoninu. Sve super objašnjeno,pristupačna u bilo kojem trenutku za bilo kakva pitanja. Računovodstvo položeno bez problema 😀

06.02.2018 u 21:31

Anonimno

Instrukcije kod Antonine su najbolje! Sve odlično i detaljno objasni na jednostavan način, uvijek pristupačna i spremna pomoci,objasnit će sto puta ako treba. Definitivno preporučam svima.

02.02.2018 u 10:46

Sandra D

Racunovodstvo polozeno bez muke zahvaljujuci instruktorici Antonini koja odlicno objasnjava. Preporucujem svima

01.02.2018 u 13:48

Anonimno

Preporucujem svima! Antonina super objasnjava. Ukoliko zelite poloziti bez muke na pravom ste mjestu.

30.11.2017 u 11:03

Lorena

Položena komisija i više nego dobri bodovi iz ispita, upravo radi kombinacije odličnih materijala za teoriju (koji su daleko najbolji od svih ostalih jer obuhvaćaju sve potrebno tako da se taj ‘teorijski dio’ baš zna i razumije rješit bez problema)+kvizove i super predavanja Antonine koja se najviše trudi da se gradivo shvati a ne samo rješava šablonski što daleko olakšava onda sam ispit (bio teži ili lakši) i npr usmeni ako je komisija u pitanju! Također je uvijek dostupna za dodatna objašnjavanja po nekoliko puta ako treba i naravno riječ ohrabrenja! 🙂

30.09.2017 u 11:55

Mia Sadžakov

Ukoliko želite položiti bez muke i razumjeti računovodstvo obratite se Antonini. Definitivno najbolja instruktorica, uvijek dostupna, super objašnjava i pruža podršku.

24.09.2017 u 12:33

Martina Tropčić

Za Antoninu imam samo riječi hvale, sve lijepo objasni, uvijek je dostupna, tako da pruža potpunu podršku i pomoć u bilo kojem trenu. Definitivno je pravi izbor za sve one koji žele položiti računovodstvo, ali ga i razumijeti 🙂

10.09.2017 u 10:40

Ariana Kostic

Imala sam veliku averziju prema racunovodstvu, a sad je petica u indeksu bez muke. Antonina je svakako najbolji tutor kojeg sam imala. Samo rijesavanje zadaca i njena skripta i nema nikakvog problema. Uvijek dostupna (doslovno uvijek) i uvijek spremna pomoc! 🙂

28.06.2017 u 14:30

Luka Zarak

Antonina mi je bila najbolja instruktorica na svijetu, divno mi je sve objasnila pa smo rasturili ispit! 🙂
Šetnja računovodstvo = Tonka + Štreberaj

18.02.2017 u 00:20

Tamara Štefanec

Prvi put izašla na racunovodstvo, prosla ko iz stopa. Nisam ni osjetila da sam učila uz redovito pisanje zadaća i kontinuiran rad.
Hvala Tonki!

06.02.2017 u 17:40

Ivana Horvat

Antonina je odličan izbor ako se prvi put susrećeš s računovodstvom!!! Sve detaljno objasni, nije joj teško ponoviti ako vidi da ne razumiješ. uvijek je dostupna za pitanja… Uz malo truda i pisanja zadaća, bez problema možeš riješiti računovodstvo!

01.02.2017 u 10:28

Anonimno

Uz Antoninine instrukcije racunovodstvo se brzo i lagano savlada. Atmosfera je ugodna, a ona je jako draga i pristupacna, sve nejasnoce brzo pojasni. Za preporuku!!!

28.11.2016 u 22:00

Anonimno

Otkad sam odslušo predmet, nisam imao dovoljno hrabrosti da izađem na ispit jer nisam znao kako početi sa pripremama. Ako ste u istoj situaciji obavezno se javiti, Antonina će Vam sve reći, i uvijek je na raspolaganju!!

06.10.2016 u 18:23

Petra Uroda

Instrukcije za preporuku! Antonina je definitvno osoba uz koju je računovodstvo lako položit

25.09.2016 u 14:00

megi93

Vrlo dobar u indeksu uz redovno dolazenje na instrukcije, rjesavanje zadaca i ucenje 3 dana prije ispita po 5,6 sati dnevno. Znanje koje Antonina prenese je za ocjenu odlican, samo treba biti skoncentriran na ispitu! Prolaz je siguran!

13.09.2016 u 15:02

PATRICIA UROIĆ

Tonkaaaa je zaaaakon!!! Svatko tko ne zna kako da polozi taj predmet obavezno kod Tonke i ocjena ce uz maaalo rada biti u indexu!!!

13.09.2016 u 14:38

uvujovic@efzg.hr

Ahaaaaa, na tu stranu se knjizi. Racunovodstvo polozeno iz prve nakon odlicnih instrukcija i jos bolje kave. Tople preporuke za oboje 🙂

05.07.2016 u 05:22

Maya Pčelica Drobne

Već sam ju nahvalila na facebook-u al moram i tu. Računovodstvo nakon duge muke riješeno iz prve s visokom ocjenom. AFI također riješen. I to sve uz pomoć Antonine. Samo pratite što priča i sve će biti lakše. Osim znanja, na mene je prenijela i svoju smirenost i pozitivu da se sve može i nakon dugog niza neuspjeha. Hvala joj i ako zbilja ne znate što da radite s računovodstvom, Antonina je prava osoba da vas te muke riješi. 🙂

18.04.2016 u 17:20

Karla Cesar

Antonina je odlična!, sve objasni, prođe sve cake, skripta za teoriju je savršena. Petica zagarantirana!, zbilja najbolje instrukcije u gradu!

28.02.2016 u 19:54

daniel2809

Instrukcije su svakako za preporučiti! Antonina detaljno objasni sve zadatke, prođe se sve što se može pojaviti na ispitu. Simpatična, ugodna i vrlo pristupačna osoba, dostupna u svako doba dana za pomoć. Što se tiče teorijskog djela, skripta koja se dobije je fantastična i sasvim dovoljna za učenje. Sadrži čak i masu pitanja za ponavljanje od kojih većina bude na ipistu.
Prošao bez previše muke s 4 zahvaljujući Antonini! 🙂

Obavezno preporučam!! 🙂

03.02.2016 u 23:01

Antun Brzak

Kad Antonina poducava nema straha od pada 🙂 Svaka cast!!! Odlicne instrukcije i materijali! Nema iznenadjenja na ispitu… Svakako preporučam

29.01.2016 u 20:12

Vili Bor

Odlična poduka, sve što smo radili na pripremama doslo je u kolokviju.Svi materijali za uspješno polaganje ovog kolegija su zagarantirani, a sve nejasnoće ,Antonina vam objasni i riješi bez problema:)

28.01.2016 u 14:04

Nico Poropat

Cista petica sa ispita u indeksu samo zahvaljujuci njihovim materijalima, stagod culi za druge izvore, pjevajte njihovu skriptu i teoriju imate bez greske. Sta se zadataka tice, Antonina je sve sta vam treba 😉

26.01.2016 u 15:38

Lidija B

4 u indeksu! Odlično koncipirane instrukcije, osigurani materijali i kvalitetne poduke i iz zadataka i teorije, Lucija je super 🙂

16.02.2015 u 19:35

Ivan Alar

Odlične instrukcije, svi materijali su osigurani, instruktorica je odlična, draga i pristupačna u bilo kojem trenutku, sve jasno i detaljno objašnjava. Za svaku preporuku! 🙂

05.02.2015 u 23:17

Luka Bartulić

Dugo nisam mogao pobijediti problem s nesanicom jer su me mučila pitanja vezana uz računovodstvo. Probao sam razne vodene madrace, anatomske jastuke, kozmodisk, čak i magnetski remen doktora Levina. Pogađate, ništa nije pomoglo dok nisam upoznao Štreberaj i Luciju. Sada je moj san lak i znam da računovodstvo može položit svak. #feelingeducated@Streberaj

05.02.2015 u 20:02

Ines Krstanović

Instruktorica je super,sve lijepo objasni i možete ju gnjavit koliko god hocete,uvijek je dostupna i uvijek ce vam pomoc. 🙂

18.11.2014 u 16:34

Milana Davidović

Odlične instrukcije, instruktorica sve detaljno objasni, a osigurani materijali su stvarno korisni. Preporučam svima koji se muče s računovodstvom! 🙂

18.11.2014 u 14:00

Josip Tkalčević

Odlicne instrukcije , svi materijali su zagarantirani i iznimno su korisni , pogotovo oni za usmeni dio , sve sto se moze ocekivati u ispitu se prode na instrukcijama tak da nema straha , instruktorica simpaticna i pristupacna tak da se sa njom sve mozete dogovoriti :))

18.11.2014 u 13:38

Jelena Kukić

Uz instrukcije prolaz je zagarantiran 🙂 zadaci su temeljito objasnjeni i teorija je ukljucena 😀 instruktorica odlicno objasnjava i jako je pristupacna!

17.11.2014 u 22:18

Lucija Lončar

Imstrukcije iz racunovodstva su super!!! Instruktorica je jako draga i dostupna u svakom trenutkuu!! Prosla sam ispit zahvaljujuci tomee!!

13.11.2014 u 11:33