ŠTREBERAJ INSTRUKCIJE POSLOVNA STATISTIKA

INSTRUKCIJE EFZG

POSLOVNA STATISTIKA

“Not having standard deviation is just mean!”
Ne kužiš foru? Odmah se prijavi na instrukcije! Nakon Tominih instrukcija, poslovna statistika će ti postati čisti smijeh. 

PRIJAVE U TIJEKU

ROK DATUM ISPITA POČETAK INSTRUKCIJA
Izvanredni rok (12. mj) ? 15-20.11
1. kolokvij 25-30.11 6.11
1. zimski rok ? 5-10.1

Grupne instrukcije

1100 kn

550 kn za kolokvij

Popusti za vjerne studente:
3. kolegij - 30%; 4. kolegij - 40%;
5. kolegij - 50%
  • 20h instrukcija
  • Svi materijali uključeni
  • 24/7 podrška

Tomislav Krišto

Edukator

Odličan, kreativan, inspirativan i humorističan instruktor, atmosfera opuštena, uvjeti za rad izvrsni, zadaci s nastave sasvim dostatni za (pre)odličnu ocjenu, postoji mogućnost i da se zaljubite (u poslovnu statistiku). Bravo, Štreberaaaaaaaaj!

Mia Maslać

KOJI SU KORACI?

Prijavi se na instrukcije

Ispuni prijavnicu i stiže ti mail s uputama.

Dogovor grupa

Nekoliko dana prije početka instrukcija će te kontaktirati naš edukator radi formiranja grupa i dogovora prvog termina. Uglavnom se sve dogovaramo preko whatsappa.

Prvi dolazak

Na prvom dolasku ćeš saznati sve ostale detalje. Dobit ćeš sve materijale i račun za plaćanje i zajedno ćemo dogovoriti ostale termine. 

Step by step

Tvoj edukator će vas voditi korak po korak, sve dok svi ne nauče gradivo. Naučeno ćemo provjeriti kroz razne kvizove, igre i primjere ispita.

Podrška 24/7

Za vrijeme instrukcija (i poslije) možeš slobodno kontaktirati svog edukatora ako negdje zapneš s učenjem. 

POLOŽI ISPIT!

Na tebi je da izađeš na ispit i pokažeš sve što si naučio. Tvoj index će ti biti zahvalan. 

FAQ

Pitanja koja nas često pitaju

S instrukcijama uglavnom krećemo 3-4 tjedna prije ispitnog roka.

Ruke dolje! To nam je dovoljno vremena da prođemo gradivo. Vjeruj nam na riječ, ovime se bavimo već 7 godina. 

Pokušavamo studentima maksimalno izaći u susret. Zato se za termine dogovaramo na prvom dolasku pazeći da većini odgovaraju.

Uglavnom radimo 2-3 puta tjedno po 2-3 sata.
Dane dogovaramo zajedno, ako je strka, radimo i subotom i nedjeljom.

Što je s nama koji radimo?
Bez brige, mislimo na vas. Samo nam u prijavu stavi napomenu od koliko sati možeš biti na instrukcijama, pa ćemo te staviti u popodnevnu grupu.

Radimo u grupama od 3-12 ljudi.

Bez brige, naši edukatori će svakome posvetiti vremena koliko god je to potrebno. Predavanja su gotova, tek kada su svi u grupi shvatili gradivo.

Sve materijale koji ti trebaju za položiti ispit ćeš dobiti od nas. Da, baš sve!

A teorija?
U Štreberaju ne vjerujemo u bubanje gradiva na pamet. Zato nam je jaaaakooo bitno da naučiš teoriju kako spada. Teoriju ćeš učiti iz naših skriptipredavanja i kvizova.

Skripte. Sve skripte pišemo sami tako da su lako razumljive svakom studentu. Nema bubanja na pamet definicija i natuknica, ako ih nisi prije toga razumio.
Predavanja. Da, mi radimo i predavanja iz teorije. Nakon što shvatiš teoriju, zadaci su najmanji problem.
Kvizovi. Provjeri svoje znanje kroz online kvizove i dok se voziš u tramvaju. 

Pogledaj primjer kvizova.

Različiti kolegiji imaju različito trajanje, od 18-30 sati ukupno. 

Ovo je samo predviđeni broj sati, ali ako je grupa malo …khmmm… sporija, odraditi ćemo koliko god treba. 🙂

Nakon prvog dolaska ćeš dobiti račun. Njega možeš platiti putem interneta ili u pošti (ako voliš old school).

Do 3. dolaska. Plaćanje se vrši do trećeg termina instrukcija.

Potvrda o plaćanju? Ma daj molim te. Pa nismo u 18. stoljeću. Ako nešto zapne, čuti ćemo se telefonski.

Plaćanje karticama i na rate? Nažalost nemamo te mogućnosti.

Naši sustavi uglavnom super rade, ali s tehnologijom nikad ne znaš. :/

Koraci:
1. Pogledaj da ti nije mail završio u spam folderu.

2. Slobodno nas nazovi i riješiti ćemo sve probleme.
TEL: 099/306 3232

Nismo odgovorili na sva pitanja? Slobodno nam se javi kako god tebi odgovara: Email, SMS, WhatsApp, Poziv, golub pismonoša… sve nam je OK.

Email: streberaj@referada.hr

TEL: 099/306 3232

Komentari

Prijavite se da komentirate!

Tinc

Poslovna statistika položena iz prve, bravo Tomo, bravo svi, bravo ja! Nemojte se uopće sami bakćat sa gradivom nego fino odmah kod Tomislava i položite kolegij s pola muke 🙂

31.01.2019 u 09:31

Danijelvolistatistiku

Tomo je legenda! Svaka riječ je suvišna! Ako odaberete odlazak na instrukcije kod Tome, to je kao da legalno kupite ispit! Sve pohvale Štreberaju!

12.04.2018 u 13:59

Klo

Prve instrukcije na koje nije tlaka ici… Atmosfera super, instruktor jos bolji, a poslovna statistika se pretvori u najdrazi predmet Preporuka svima, HVALA Tomo ☺️☺️

10.02.2018 u 10:59

Stella1992

Nema bolje! Iz prve polozeno 🙂 A i valjda najzabavniji instruktor kojeg se moze sresti. Puno hvala Tomislave! 🙂

10.02.2018 u 10:51

Barbara Lovrić

Tomo ftw! Najbolje instrukcije na kojima cete ikad biti! Od apsolutne nule do eksperta za poslovnu statistiku u najkracem mogucem roku!

07.09.2017 u 15:52

Ugljesa Vujovic

Winter is coming. Uz Tomu ces ju docekati s cetvorkom ili peticom iz poslovne statistike u indeksu. 🙂

31.08.2017 u 10:06

Dubravka Sigečan

Ako ste ikada bili u nedoumici, koje instrukcije izabrati, sa svim pohvalama preporučam Štreberaj i Tomu. Atmosfera odlična, instruktor još bolji, a samim time prolaz zagarntiran! Tomo, hvala! 🙂

05.09.2016 u 20:10

Ana-Marija Rosić

Definitivno bih Streberaj kao mjesto za ucenje svima preporučila i naravno našeg Tomislava. On vam svojim osebujnim pristupom, gestama, mimikom te zvukovima koje proizvodi nikako nece dozvoliti da vaše misli odlutaju na bilo sto sto nema veze sa statistikom (osim ako se ne radi o nekakvom ozbiljnom problemu poput plaćanja parkinga).
Ipak, ako vam se slučajno dogodi manjak koncentracije Tomislav i to brzo riješava (ponudi vam čokoladu koju nikad ne donese, ali ipak vas u tom trenutku vrati na pravi put: put razmišljanja o poslovnoj ili običnoj statistici)

Da ne duljim vise..ako ste i polozili sve ispite odite u Streberaj čisto da upoznate Tomislava i ostatak ekipe te predivnu atmosferu kojom odiše ovo čarobno mjesto.

05.09.2016 u 18:08

Jelena Štefanac

Instrukcije na koje ti nije zao ici cak ni kad ljeto jos traje 🙂 Sve se lijepo objasni pa je uz malo truda doma uspjeh zagarantiran. Samo pohvale za Tomu i Streberaj 🙂

05.09.2016 u 14:12

Bruna Brletic

Poslovna statistika polozena od prve s vrlo dobrim kod najboljeg instruktora. Preporucam svima!!! 😉 Tomo hvala 🙂

05.09.2016 u 14:07

Filip Samac

Odličan, profesionalan uz odličnu dozu humora i ležernosti. Tomo legenda!

05.09.2016 u 14:05

Doroteja

Sve pohvale! Tomo je super, opustena atmosfera! Stvarno brz i efikasan nacin za polozit ispit! Preporucam svima:)

02.09.2016 u 12:31

Mia Maslać

Odličan, kreativan, inspirativan i humorističan instruktor, atmosfera opuštena, uvjeti za rad izvrsni, zadaci s nastave sasvim dostatni za (pre)odličnu ocjenu, postoji mogućnost i da se zaljubite (u poslovnu statistiku). Bravo, Štreberaaaaaaaaj!

05.09.2015 u 12:28

Dalija Zelenović

Sve pohvale za Tomislava i instrukcije iz Poslovne statistike! 🙂

17.06.2015 u 11:12

Mia Cizmic

Znanje, angažiranost, pristupačnost, kolegijalnost i ogromna podrška su samo neke od kvaliteta koje Tomislav ima. Ogroman volja i želja da se predmet približi studentu:) Atomsfera na instrukcijama odlična 🙂 Nemojte si razmišljat ako vam je poslovna statistika problem nego kontaktiraj Tomislava. Hvala, hvala i hvala:)

09.02.2015 u 12:33

Antun Brzak

Nema se tu šta puno pričat,Tomislav je majstor!! Ugodna atmosfera,jednostavno objasnjavanje i prilagodljivost cijeloj grupi su dali rezultata. Apsolutno preporučam svakome ko ima i najmanji problem sa statistikom. Hvala još jednom 😉

07.02.2015 u 18:26

KickSG

Veliko HVALA Tomislavu na odlicno odradjenim instrukcijama i na njegovom trudu da nam svima “razbistri” materiju poslovne statistike 🙂 u cemu je i uspio. Definitivno najbolje i najveselije instrukcije u Zagrebu 🙂 🙂 🙂

06.02.2015 u 17:11

Filip Vukmanovic

Nema straha za ovaj ispit uz instrukcije u štreberaju, Tomislav je najbolji instruktor kojeg ćete naći za ovaj kolegij, super objašnjava i nebi vjerovali ali nekad je čak I zanimljivo rješavati zadatke iz statistike

06.02.2015 u 15:57

sanja13

Odlične instrukcije, super ekipa, za Tomislava samo pohvale 🙂 🙂 :). Na vrlo jednostavan način gradivo koje je komplicirano čini razumljivim i zanimljivim. Čovjek zna svoj posao, toliko znanja i ljubavi prema ovome predmetu se rijetko viđa. Ukoliko se želite riješiti poslovne statistike ove instrukcije će vam definitivno u tome pomoći. Tomo hvala ti još jednom, na super atmosferi, savjetima, podršci i dostupnosti :). Samo slušajte Tomine savjete i prolaz je siguran.

06.02.2015 u 14:36

Marija Dujmović

Vjerujte mi da sam mislila da Poslovnu statistiku neću nikad položit…činila mi se grozna, dosadna, pre pre teška, ali sam se odlučila na instrukcije u Štreberaju i hvala Bogu od PRVE položila. Preporučujem svakome da poslovnu statistiku uči u Štreberaju uz Tomislava i garantiran prolaz 😉

06.02.2015 u 12:14

iva2110

Što reći osim najbolje,najzabavnije, ali i najefikasnije instrukcije na kojima sam bila. Tomo je stvarno stručan u svom poslu,uvijek dostupan i duhovit,a od naše grupe je napravio ekipu koja je stvarno ucila, ali se uvijek dobro nasmijala. Definitivno preporučujem!!!

04.02.2015 u 11:34

Filip Caric

zanimljivo, efikasno, preporucam svakome kome se neda samome uciti ili ima imalo problema sa statistikom. 🙂

26.11.2014 u 18:44

Martina Petrina

Ako nekome, kao meni, statistika izaziva jake glavobolje :p netrebate brinuti jel rješenje je TOMISLAV!!!!!! Bez njega ovaj kolegij za mene bi bio ekstremna aktivnost bez cilja. Tomi objasni točno ono što je potrebno za ispit, u svakom trenu Vam je dostupan ako se od prve i ne pohvat sve i što je najvažnije zna motivirati da se čak statistika uvuče pod kožu svakom studentu koji se uz njegovu pomoć pripremao za ispit!! Tomi tns!! 😀 😀

25.11.2014 u 18:22

Ivan Stanić

Najbolji instruktor! Bez tebe položit ovaj predmet je nemoguća misija! 😀

21.11.2014 u 00:04

Peter Šulc

Poslovna statistika je kod ovog instruktora jedan potpuno drugačiji svijet od onog na koji ste navikli. Ono što vam se čini apstraktnim Tomo predočuje na vrlo jednostavan, razumljiv i zanimljiv način. Nakon što prođete instrukcije zadatci zaista postaju lagani i ispit ili kolokvij riješit ćete bez muke. Ukoliko imate prof.Č. Tomo će dodatno objasniti sve stvari koje idu u njezin ispit. Za usmeni se možete konzultirati s instruktorom te će vam pojasniti sve što vam nije jasno. Usmeni je na Vama! No pomoć možete potražiti u skriptama koje se nalaze na ovoj stranici 🙂

19.11.2014 u 14:38

Ana Hozjan

Iskoristite ljubav ovog čovjeka prema statistici i olakšajte si život!! hahah 🙂 On zna SVE, ali baš SVE informacije o aktualnim rokovima, što se pita, a što nije važno (iako sve je važno!), pripremiti će vas za ispit ili kolokvij i prolaz je garantiran (čak i kod prof. Č.). Atmosfera na pripremama je odlična (uz učenje dobijete i free antistress terapiju), a najvažnije od svega je to što je Tomo i ekipa Štreberaja s vama do samog kraja (dok ne položite ispit i ne proslavite ga zajedno). Svaka pohvala, svaka preporuka 🙂

19.11.2014 u 10:21

Andrea Kuvač

Nema boljeg instruktora od Tomislava! Izvrsno objašnjava, uvijek je dostupan, statistiku ima u malom prstu, podiže atmosferu tijekom instrukcija i da ne nabrajam dalje. Svaka pohvala! 🙂

18.11.2014 u 16:08