ŠTREBERAJ INSTRUKCIJE MEĐUNARODNA EKONOMIJA

INSTRUKCIJE EFZG

MEĐUNARODNA EKONOMIJA

Samo za prof. Jošić / Jurčić. 
Prijavi se na naše instrukcije i ostvari komparativnu prednost nad ispitom. Uz našu edukatoricu ćeš grafove crtati i u snu. 

PRIJAVE U TIJEKU

ROK DATUM ISPITA POČETAK INSTRUKCIJA
Izvanredni rok (12. mj) ? 15-20.11
1. zimski rok ? 5-10.1

Grupne instrukcije

1000 kn

500 kn za kolokvij

Popusti za vjerne studente:
3. kolegij - 30%; 4. kolegij - 40%;
5. kolegij - 50%
  • 18h instrukcija
  • Svi materijali uključeni
  • 24/7 podrška

Paula Pešo

Edukatorica

Instrukcije su super korisne, skuže se najbitniji grafovi te situacije i kako se do njih dolazi pa zaboravite šalabahtere i štrebanje na pamet! Paula je super i svaka joj čast na predanosti, volji i vedrom duhu 🙂 Sve pohvale, preporučujem!

Marino Bogdanović

KOJI SU KORACI?

Prijavi se na instrukcije

Ispuni prijavnicu i stiže ti mail s uputama.

Dogovor grupa

Nekoliko dana prije početka instrukcija će te kontaktirati naš edukator radi formiranja grupa i dogovora prvog termina. Uglavnom se sve dogovaramo preko whatsappa.

Prvi dolazak

Na prvom dolasku ćeš saznati sve ostale detalje. Dobit ćeš sve materijale i račun za plaćanje i zajedno ćemo dogovoriti ostale termine. 

Step by step

Tvoj edukator će vas voditi korak po korak, sve dok svi ne nauče gradivo. Naučeno ćemo provjeriti kroz razne kvizove, igre i primjere ispita.

Podrška 24/7

Za vrijeme instrukcija (i poslije) možeš slobodno kontaktirati svog edukatora ako negdje zapneš s učenjem. 

POLOŽI ISPIT!

Na tebi je da izađeš na ispit i pokažeš sve što si naučio. Tvoj index će ti biti zahvalan. 

FAQ

Pitanja koja nas često pitaju

S instrukcijama uglavnom krećemo 3-4 tjedna prije ispitnog roka.

Ruke dolje! To nam je dovoljno vremena da prođemo gradivo. Vjeruj nam na riječ, ovime se bavimo već 7 godina. 

Pokušavamo studentima maksimalno izaći u susret. Zato se za termine dogovaramo na prvom dolasku pazeći da većini odgovaraju.

Uglavnom radimo 2-3 puta tjedno po 2-3 sata.
Dane dogovaramo zajedno, ako je strka, radimo i subotom i nedjeljom.

Što je s nama koji radimo?
Bez brige, mislimo na vas. Samo nam u prijavu stavi napomenu od koliko sati možeš biti na instrukcijama, pa ćemo te staviti u popodnevnu grupu.

Radimo u grupama od 3-12 ljudi.

Bez brige, naši edukatori će svakome posvetiti vremena koliko god je to potrebno. Predavanja su gotova, tek kada su svi u grupi shvatili gradivo.

Sve materijale koji ti trebaju za položiti ispit ćeš dobiti od nas. Da, baš sve!

A teorija?
U Štreberaju ne vjerujemo u bubanje gradiva na pamet. Zato nam je jaaaakooo bitno da naučiš teoriju kako spada. Teoriju ćeš učiti iz naših skriptipredavanja i kvizova.

Skripte. Sve skripte pišemo sami tako da su lako razumljive svakom studentu. Nema bubanja na pamet definicija i natuknica, ako ih nisi prije toga razumio.
Predavanja. Da, mi radimo i predavanja iz teorije. Nakon što shvatiš teoriju, zadaci su najmanji problem.
Kvizovi. Provjeri svoje znanje kroz online kvizove i dok se voziš u tramvaju. 

Pogledaj primjer kvizova.

Različiti kolegiji imaju različito trajanje, od 18-30 sati ukupno. 

Ovo je samo predviđeni broj sati, ali ako je grupa malo …khmmm… sporija, odraditi ćemo koliko god treba. 🙂

Nakon prvog dolaska ćeš dobiti račun. Njega možeš platiti putem interneta ili u pošti (ako voliš old school).

Do 3. dolaska. Plaćanje se vrši do trećeg termina instrukcija.

Potvrda o plaćanju? Ma daj molim te. Pa nismo u 18. stoljeću. Ako nešto zapne, čuti ćemo se telefonski.

Plaćanje karticama i na rate? Nažalost nemamo te mogućnosti.

Naši sustavi uglavnom super rade, ali s tehnologijom nikad ne znaš. :/

Koraci:
1. Pogledaj da ti nije mail završio u spam folderu.

2. Slobodno nas nazovi i riješiti ćemo sve probleme.
TEL: 099/306 3232

Nismo odgovorili na sva pitanja? Slobodno nam se javi kako god tebi odgovara: Email, SMS, WhatsApp, Poziv, golub pismonoša… sve nam je OK.

Email: streberaj@referada.hr

TEL: 099/306 3232

Komentari

Prijavite se da komentirate!

kejvi

Odlicno objašnjeno gradivo, koje se uz Paulu s lakoćom svladava! Nema učenja napamet jer za to jednostavno nema potrebe uz štreberaj. Atmosfera na instrukcijama opuštena, tako da ni ne shvatite kako ste sve potrebno za ispit naucili! Prolazak zagarantiran, a usudila bi se reci i veca ocjena! Hvala Pauli na dostupnosti, strpljivosti i volji!

21.09.2019 u 09:01

ivana97

Instrukcije su odlične. Paula super objašnjava. Nije joj problem objasnit bilo sta i vise puta ako je potrebno .Gradivo se ne uci napamet, nego sa razumijevanjem i konkretnim primjerima Atmosfera na instrukcijama odlična i opustena, a opet se napravi sve što je potrebno.
Svakako preporučam instrukcije jer na ispitu nije bilo nista van onoga sto smo radili na instrukcijama. Ispit položen iz prve.✔

Hvala Paula!

28.08.2019 u 18:47

Anonimno

Nemam rijeci kojima bi zahvalila Pauli na svemu! Na instrukcijama je uvijek super atmosfera, i ono gradivo koje se cini teskim i nezanimljivim Paula ucini lako razumljivim 😀 Dostupna je doslovce u bilo koje doba dana ili noci kada nesto nije jasno i odmah pomaze i salje rjesenja zadataka koji nisu jasni. Super kvizovi s pitalicama koji se velikom vecinom isti pojave na kolokviju sve ovo jos vise olaksavaju. Na kolokvij se ide skroz bez straha jer se sve potrebno prode na instrukcijama, a i ako i ima slucajno straha, Paula je tu da potakne i kaze kako ce sve proc super i na kraju tako bude! Petica uz minimalno muke u indeksu sve govori, hvala ti na svemu❤

19.06.2018 u 13:36

andrijanajuric

Međunarodna položena bez problema! Uz Paulu sve postaje mačji kašalj. Puna razumijevanja, uvijek nasmijana i spremna pomoći. Jako lijepo i jednostavno objašnjava da ni ne pomisliš učiti napamet grafove ili teoriju. Ako želite proći ME bez imalo muke, pravac Štreberaj!!!

14.06.2018 u 08:38

Anonimno

Odlicne instrukcije, Paula se trudi sve objasniti kroz primjere i u bilo koje doba dana odgovara na sva pitanja i nedoumice! Zahvaljujuci njoj dosla sam od nikakvog znanja do 5 u jako kratkom roku. Uz to jaako je simpaticna i draga:))

11.06.2018 u 09:35

ivona9

Nema do PAULE! Najbolja predavačica, sve objasnjava kroz primjere, trudi se dok svima ne bude jasno. Uvijek dostupna za sva pitanja u svako doba dana.
Svojim vedrim duhom instrukcije ucini da budu sto zanimljivije i da brzo produ. Svaka cast! Da su bar svi takvi kao ona. Jedna jako dobra i posebna osoba. Upisite se u streberaj i necete pozaliti niti lipe!!!! :))))

07.06.2018 u 12:59

pero3

Paula je najboljaaaa, ali bez pretjerivanja najbolja,čim znam da idem kod nje na instrukcije nema uopće grča oću proć ili neću
Apsolutno sve pohvale!!!!

04.06.2018 u 13:04

toliic

Ma ljudii moji ova Paula nije normalna, ali u pozitivnom smislu! polozio sam preko kolokvija, ali da nije bilo Paule i njenih instrukcija bilo bi to puno losije. Stvarno je rođena za taj posao, jasno i razumljivo objasnjava, ako ti bilo sta nije jasno pitas ju i sve ce ti strpljivo objasnit i ponovit. Par puta sam joj slao poruke u kasnim vecernjim satima kad svi normalni spavaju, ona se odma budi i odgovara, pomaze.. Osim toga, jako je simpaticna i pristupacna, postane ti najbolja frendica u tih par tjedana instrukcija. Ukoliko ste u dilemi po pitanju instrukcija iz statistike ili medunarodne ekonomije, nemojte vise bit i idite kod Paule jer zna znanje! PAULA, HVALA TI!!

03.06.2018 u 13:43

Marino Bogdanović

Instrukcije su super korisne, skuže se najbitniji grafovi te situacije i kako se do njih dolazi pa zaboravite šalabahtere i štrebanje na pamet! Paula je super i svaka joj čast na predanosti, volji i vedrom duhu 🙂 Sve pohvale, preporučujem!

15.02.2018 u 20:25

Ivona1810

Zahvaljujuci Pauli i njenim instrukcijama polozila predmet iz prve Sve sve sve pohvale

15.02.2018 u 15:46

Franka Lambasa

Super organizirane instrukcije!
Odlični materijali!
Vrhunska predavačica Paula, zahvaljujući kojoj sam prošla ispit sa 4!
Sve u svemu samo riječi hvale! 🙂

04.02.2018 u 17:22

Veki2017

Wohoooo zadnji ispit položen s 4 zahvaljujući Pauli i Štreberaju!
Paula je na kraju postigla da ispit kojeg sam se najviše bojala učini mačjim kašljem, a gradivo zanimljivim i korisnim! Hvala puno na svemu..diploma je tu! 🙂

26.09.2017 u 16:20

vlatkam

Samo riječi hvale za Paulu! U tjedan dana gradivo uspješno savladano i položeno s 4 🙂 Paula objasni gradivo tako da se uistinu razumije, i to na zanimljiv način. Atmosfera u grupi je bila super i ugodna za rad. Izuzetno simpatična i susretljiva osoba, i svakome tko se muči s međunarodnom ekonomijom preporučujem da dođe kod Paule i da to položi sa super ocjenom!

25.09.2017 u 06:51

tinalj

Paula je čudo, od potpunog neznanja što se uopće radi u ovom predmetu do dobro utvrđenog gradiva kojeg razumijem! Paula ne samo da objasni dobro na satu tako da ju svatko može razumjeti, ponovi 100 puta sve bez problema nego je dostupna uvijek i u svoje slobodno vrijeme, pa čak i u jedan ujutro odgovara na whatsappu i objašnjava grafove, pa gdje to ima! Uz to što je maher za međunarodnu, stvarno je divna kao osoba kojoj je toliko stalo da svakog pojedinog studenta 🙂 Uz ono što objašnjava na satu rješavajte redovito domaće što zada i prolaz je siguran!

16.09.2017 u 14:45

Lgrgic

Sve pohvale za Paulu ,uvijek dostupna za sva pitanja i sve odlicno objasni. U roku od 2 tjedna od apsolutne nule znanja iz Medunarodne ekonomije do prolazka iz prve.

28.06.2017 u 15:23

Vili Bor

Sve pohvale za Paulu, odlicna poduka, sve sto smo radili na pripremama doslo je u kolokviju. Svi materijali za uspješno polaganje ovog kolegija su zagarantirani, a sve nejasnoće, Paula vam objasni i riješi bez problema:)

15.06.2017 u 18:35

Iva Miladin

Instrukcije kod Paule odlične su, to potvrđujem iz prve ruke ! Dobila sam četiri iz Međunarodne ekonomije što dobrim dijelom mogu zahvaliti Pauli i njenim instrukcijama. Svakako preporučam .Paula je odlična instruktorica ,vrlo simpatična i pristupačna. U vrlo kratom vremenu obavile smo cijelo gradivo koje se činolo jako teško ,ali ona ga je objasnila s velikom lakoćom i rezultat se vidio na visokoj ocjeni. 🙂

14.06.2017 u 21:43

PetraZ

Sve pohvale Pauli,vrlo pristupačna i nastoji ti prbližiti što bolje gradivo da ga shvatiš,uvijek dostupna za sva pitanja koja te muče i ugodna atmosfera za rad.
🙂

06.06.2017 u 12:50

Ariana Šragalj

Što reci za Paulu? Paula je odlična i objašnjava vrhunski! Pod vrhunski mislim da ne predaje suhoparno vec gradivo koje misliš da je užasno teško i nemaš pojma šta oni sad od tebe žele,ona tako lijepo objasni,poveže sa primjerima iz života,slikovito ti dočara,ako treba ponovit će koliko god puta je potrebno. Dostupna je za sva pitanja i objašnjavanja izvan svog radnog vremena,naročito pred kolokvije,kad sam joj znala dosađivati i po 10 puta na dan (Sorry Paula 😛 ). Osim što je vrhunska instruktorica, izuzetno je topla i draga osoba i ovo su prve instrukcije na koje mi nije bilo tlaka ici 🙂 Paula da bar možeš držat sve instrukcije! <3 <3

06.06.2017 u 08:41

Maja Petrovic

Paula je ekspert za medunarodnu, ono sto se meni cinilo kao nocna mora,uz nju je postalo pjesma 🙂 Uvijek spremna pomoci,objasniti ako treba i 10 puta, sve dok stvarno ne naucis. Nikad necu zaboravit one teoreme Rybcznsky,HOS itd, kad iznadproporcionalno raste ili pada, Paula nam je toliko puta ponovila da mislim da bi u 3 ujutro znala kad sta ide i kako 🙂 Vrijedi svake lipe! Hvala ti Paula sto si mi pomogla zavrsit faks, da nije bilo tebe, ne znam sta bi 🙂

06.06.2017 u 06:56

Antonioperusko1708

Svakako preporučam.
Paula vrhunski prenjela znanje
Nista nas nije moglo iznenadit na kolokviju
U svako doba dostupna za bilo kakva pitanja
Pomoc bez ustupaka
Sve u svemu puno hvala i svaka cast

05.06.2017 u 22:38

lauramatijasevic

Sve pohvale za Paulu, odlično objašnjava gradivo i prenosi znanje. Jako simpatična i sve preporuke za instrukcije kod nje 🙂

05.06.2017 u 19:26

iskrtic

Sve pohvale Pauli . Instrukcije su odlicne. Atmosfera ugodna za rad . Paula uvijek dostupna za sva pitanja.

21.04.2017 u 13:14

Lorena

Iz mog iskustva, radi ispitnog roka i jako malo vremena između ispita, upravo zbog Paule i odgovarajućih skripti sam uspjela položit međunarodnu u samo tjedan dana (s time da sam počela doslovno od same 0, budući da prije toga ništa nisam znala). Pauli sve pohvale kao veselom i odličnom edukatoru radi velikog razumijevanja i ono najbitnije SUPER objašnjavanja (garantirano da stvarno svatko može shvatit) uz to zabavna atmosfera pa boravak na instrukcijama čini boljim 🙂 također Štreberaj materijali koji su daleko najbolji od svih koji se nude za ispit, stoga kombinacija njih i Paule je pun pogodak!! Vrhunska kombinacija i uvijek za preporučit 🙂 ocijena u indeksu zapisana 🙂

15.02.2017 u 19:52

Mato

Hvala Paula, sve ostalo je već rečeno.
cilj: proći ispit, rezultat: vrlo dobar 4 🙂

15.02.2017 u 18:48

Bruno1131993

Svaka pohvala za Paulu,5+
Vesela i simpatična osoba, puna razumijevanja i uz malo truda dobra ocjena na ispitu je zagarantirana, uz rješavanje ispitnih problema veoma ekspresno i efikasno uputit ce vas i na praćenje pariteta valute big Mac indeksa, pa svaki put kad sjednete u Mc Donalds možete izračunati vrlo brzo koliko je vaša valuta podcijenjena(precijenjena u odnosu na dolar) A tu je i niz nezaboravnih kvizova kojih cete se naigrati, osobito par noći prije ispita. Veoma pozitivno iskustvo i svaka pohvala

15.02.2017 u 17:30

tnovak

Upisao sam međunarodnu ekonomiju kod prof Jurčića još 2014. godine. Zbog opsežnosti gradiva (i drugih kompleksnih razloga) nisam izašao na ispit sve do ovog zimskog roka. I onda sam čuo za Paulu i Štreberaj; svi materijali koji smo dobili, zadatci koji smo prošli na instrukcijama i kvizovi koje smo rješavali online su se pojavili na ispitnim rokovima. Paula zaista odlično ( i strpljivo) objašnjava zadatke i uvijek je spremna pomoći kad zapne sa zadaćom ili nekim pitanjem oko gradiva. Ocijena dobar( meni u indeksu, Pauli odličan)!

14.02.2017 u 20:00

Darian

Dugo sam odgađao ispit iz međunarodne ekonomije zbog velike količine nejasnoća. Svakome u sličnim problemima preporučam da dođe na konzultacije kod Paule. Konzultacije su fokusirane na najbitnije dijelove gradiva i veoma su pragmatične. Rezultat? 5 u indeksu

01.02.2017 u 20:27

adrijana123

Paulu mogu samo pohvaliti! Stručna, predana i izrazito ljubazna edukatorica, koja je uvijek spremna pomoći! Hvala Paula

08.12.2016 u 18:25

Fran991

Sve pohvale Pauli, super objasnjava gradivo, i atmosfera u grupi je odlicna. Materijali su vrhunski napravljeni, u vjezbama koje smo dobilvali na satu je sve puno razumljivije objasnjeno nego u prezentacijama s faksa, pa nije uopce bilo tesko uciti. Kvizovi s pitalicama su korisni jer se ponavljaju na ispitu, tako da preporucam. 5+ 🙂

13.09.2016 u 21:23

tmarakovic

Dok nisam otisao kod Paule nisam mislio da se tako lako i brzo moze nauciti i poloziti medunarodna ekonomija. Definitivno preporucujem!

13.09.2016 u 17:00

Marta Zemljic

Uz Paulina jasna i jednostavna objašnjenja, za prolaz međunarodne nije potrebno puno truda. Prije instrukcija sam se gubila u presažetim prezentacijama profesora i previše detaljnim skriptama iz kopiraone. Paula mi je pomogla da stvarno naučim i razumijem gradivo, a ne naštrebam. Preporučam!

12.09.2016 u 15:43

mare1

Sve pohvale Pauli 🙂

10.09.2016 u 10:55

Petra Šušnjar

Paula je zakon! Uz njenu pomoć sam u izuzetno kratkom roku savladala gradivo ispita i na prvom izlasku položila četvorkom! Sve preporuke!!

27.07.2016 u 13:48

Hrvoje Laštro

Sve pohvale Pauli za instrukcije, petica je u indeksu. Instrukcije i skripte su odlično pripremljene, a Paula je spremna pomoći i objasniti u svakom trenutku. Uz instrukcije je potrebno samo ponoviti iz skripti i prolaz je zagarantiran.

16.07.2016 u 15:40

Nikola Poslončec

Zahvaljujem Pauli na super instrukcijama. Vrlo dobar iz Međunarodne nakon njezinog jasnog objašnjenja gradiva. Svakako preporuke svime, olakšajte si učenje, vrijedi svake kune.

06.07.2016 u 19:54

Mgolub

Ukoliko vam zatreba pomoć oko učenja za ispit iz ME, svakako se obratite Pauli. Njena predavanja su odlično pripremljena i razumljiva čak i uz minimalno predznanje. Uz redovito ponavljanje prolaz je zagarantiran, a uz dopunu predavanjima i seminarima ocjene mogu biti visoke.

12.10.2015 u 17:25

Antun Brzak

Sve pohvale Pauli,odlicno objasnjava i prenosi gradivo… Svaka cast,hvala jos jednom i naravno svaka preporuka 🙂

09.08.2015 u 19:42