Želiš olakšati put do diplome?

Registriraj se!

Referada je projekt Štreberaj tima koji je odlučio svoje dugogodišnje iskustvo i brojne korisne informacije iskoristiti kako bi pojednostavili studiranje svima!

Na referadi se nalazi sve što trebaš znati o kolegijima, ispitima, instrukcijama, skripte te komentari studenata i zanimljivosti vezane za studiranje.

Imaš problema s polaganjem ispita na Efzg-u?

Od 2010. godine punimo indexe!

Mladi, ambiciozni magistri ekonomije učenje pretvaraju u zabavu i prenose svoje znanje kako bi polagenje ispita bilo što bezbolnije.

Štreberaj se može pohvaliti visokom prolaznošću, kvalitetnim materijalima za učenje, stručnim edukatorima, fleksibilnim termina održavanja instrukcija i svim potrebnim informacijama o kolegijima i ispitima.

Skriptarnica je projekt Štreberaja i Urbana te tamo možeš pronaći sve skripte potrebne za polaganje kolokvija i ispita.

Iza šanka u Urbanu nalazi se izvor svih najpopularnijih skripti koje su pregledane i modificirane od strane edukatora iz Štreberaja kako bi ti iz njih bilo jednostavnije učiti.

U Skriptarnici možeš pronaći i skripte koje su u potpunosti kreirali edukatori za učenje s razumijevanjem. Skripte Štreberaja su sastavljene po službenoj literaturi i s naglaskom na ispitna pitanja.

Kolegiji