Opis

Katedra: Poslovni jeziciSemestar: I./III.- zimski; II./IV.- ljetniPreduvjet: DA (prethodni njemački)Kolokviji: DAProjektni zadatak: ?* Ovaj kolegi je namijenjen početnicima i ne mogu ga  slušati studenti koji su na prvoj godini slušali Poslovni njemački kao prvi jezik (za vas je namijenjen kolegij …

Katedra:Poslovni jezici
Semestar:I./III.- zimski; II./IV.- ljetni
Preduvjet:DA (prethodni njemački)
Kolokviji:DA
Projektni zadatak:?

* Ovaj kolegi je namijenjen početnicima i ne mogu ga  slušati studenti koji su na prvoj godini slušali Poslovni njemački kao prvi jezik (za vas je namijenjen kolegij Poslovni njemački III. i IV.)

 

Za izborne kolegije vam preporučujemo da se informirate kod naših kolega iz HSA na njihovoj Knjižici izbornih kolegija. Kod njih možete:

– Vidjeti deteljan opis kolegija

– Provjeriti raspored kolegija

– Usporediti kolegije (isto tako i rasporede, kako vam se kolegiji ne bi preklapali)

– Isprintati PDF obrazac za Burzu izbornih kolegija

Pogledaj knjižicu za kolegij osnove poslovnog njemačkog I.osnove poslovnog njemačkog II.; osnove poslovnog njemačkog III.osnove poslovnog njemačkog IV.

Kod nas skinite skripte, ocijenite kolegij i podijelite sa svojim kolegama iskustva.

 

4 ects

Katedra: poslovni jezici
Semestar: i./iii.- zimski; ii./iv.- ljetni
Preduvjet: da (prethodni njemački)
Kolokvij: Da
Usmeni: Ne
Projekt: Ne

Komentari

Prijavite se da komentirate!

Margareta Jurčić

Slušala sam Osnove poslovnog njemačkog I kod prof. Štampalije i kolegij je stvarno namjenjen početnicima što znači da se kreće od abecede i da nije zahtjevan. Ako imate bilo kakvo predznanje bit će vam dosadno 🙂 (a ako nemate, uštedit ćete si novac koji bi dali za razno razne tečajeve). Na predavanja su, naravno, obavezni dolasci.

24.11.2014 u 16:48