Opis

Katedra: MarketingSemestar: ljetniPreduvjet: NEKolokviji: NE (predrok)Projektni zadatak: DA* Dio literature je na engleskomZa izborne kolegije vam preporučujemo da se informirate kod naših kolega iz HSA na njihovoj Knjižici izbornih kolegija. Kod njih možete: - Vidjeti deteljan opis kolegija - Provjeriti …

Katedra:Marketing
Semestar:ljetni
Preduvjet:NE
Kolokviji:NE (predrok)
Projektni zadatak:DA
* Dio literature je na engleskom

Za izborne kolegije vam preporučujemo da se informirate kod naših kolega iz HSA na njihovoj Knjižici izbornih kolegija. Kod njih možete: – Vidjeti deteljan opis kolegija – Provjeriti raspored kolegija – Usporediti kolegije (isto tako i rasporede, kako vam se kolegiji ne bi preklapali) – Isprintati PDF obrazac za Burzu izbornih kolegija Pogledaj knjižicu za kolegij internetski marketing. Kod nas skinite skripte, ocijenite kolegij i podijelite sa svojim kolegama iskustva. 

6 ects

Katedra: marketing
Semestar: ljetni
Preduvjet: ne
Kolokvij: Ne
Usmeni: Ne
Projekt: Da

Komentari

Prijavite se da komentirate!

Marko Petrović

Super kolegij… profesor daje puno primjera iz prakse.

15.12.2014 u 11:38

Instruktor Poslovne

Ovo je jedan od najzanimljivijih kolegija koje sam slušao. Prof Škare internetski marketing ima u “malom prstu” i vrlo rado će podijeliti svoje znanje sa svima. Ako se ikada misliš baviti marketingom OBAVEZNO poslušati ovaj kolegij.

24.11.2014 u 18:45