Opis

Katedra: Makroekonomija i gospodarski razvojSemestar: zimskiPreduvjet: NEKolokviji: NE (predrok)Projektni zadatak: DA (prezentacija)Za izborne kolegije vam preporučujemo da se informirate kod naših kolega iz HSA na njihovoj Knjižici izbornih kolegija. Kod njih možete:- Vidjeti deteljan opis kolegija- Provjeriti raspored kolegija- Usporediti …

Katedra:Makroekonomija i gospodarski razvoj
Semestar:zimski
Preduvjet:NE
Kolokviji:NE (predrok)
Projektni zadatak:DA (prezentacija)

Za izborne kolegije vam preporučujemo da se informirate kod naših kolega iz HSA na njihovoj Knjižici izbornih kolegija. Kod njih možete:

– Vidjeti deteljan opis kolegija

– Provjeriti raspored kolegija

– Usporediti kolegije (isto tako i rasporede, kako vam se kolegiji ne bi preklapali)

– Isprintati PDF obrazac za Burzu izbornih kolegija

Pogledaj knjižicu za kolegij ekonomika energetike.

Kod nas skinite skripte, ocijenite kolegij i podijelite sa svojim kolegama iskustva. 

6 ects

Katedra: makroekonomija i gospodarski razvoj
Semestar: zimski
Preduvjet: ne
Kolokvij: Ne
Usmeni: Ne
Projekt: Da

Komentari

Prijavite se da komentirate!

Antonia S

Zanimljiva predavanja, koga zanima to područje, gosti predavači iz velikih poduzeća, INA, JANAF i sl. Dolascima se skupljaju dodatni bodovi, s time da dok gosti predavači drže predavanja vas uvijek netko može potpisati kad zatreba. Predrok je na kraju 11. mj, što je najveća prednost ovog kolegija. Za predrok se uči iz knjige i prezentacija, koliko para toliko muzike, jer predrok je srednje težak, 50 pitanja na zaokruživanje. 40% ocjene nosi seminar, za koji se treba potruditi i iziskuje dosta vremena i živaca, zato jer mora biti kvalitetno napravljen. Prosječna ocjena je 3, što je uvelike ovisilo o tim seminarima.

22.02.2015 u 13:30