Tko sve može na izvanredni ispitni rok?

Pravila su se promijenila!

Kako bi studenti 4. godine uspjeli završiti preddiplomski na vrijeme i upisati diplomski studij po starom programu (4+1) dekan EFZG-a je donio odluku o izvanrednom ispitnom roku.

Kad? Izvanredni rok će se održati od 01. – 15. travnja 2018.

Tko? Na rok mogu izaći, osim studenata koji su sve odslušali, gostujućih, odlaznih studenata i studenti preddiplomskih sveučilišnih studija koji su odslušali  7. semestar te studenti stručnih studija koji su odslušali 5. semestar.

Pojednostavljeno, ako si zadnja godina preddiplomskog studija, a zadnji semestar istog sad slušaš, možeš izaći na izvanredni ispitni rok u travnju!

Kako? Zaboravi Studomat, svi studenti ispite u travnju prijavljuju običnom prijavnicom koju moraš ovjeriti u referadi te predati tajnici katedre na kojoj se nalazi ispit koji prijavljuješ.

Zašto? Zbog integriranog studija, diplomski studij po starom programu u  trajanju od dva semestra izvodi se zadnji put u akademskoj godini 2018/2019.

Kako bi si osigurao prolaz, smanjio stres i oslobodio ljeto, prijavi se na instrukcije! Mjesta je još malo!

Nemoj si komplicirati život prebacivanjem na integrirani studij, zagrij stolac i uskoči na zadnji vlak diplomskog kakvog poznaješ!