Što se to kuha u Urbanu?

U ugodnom ambijentu Urbana od nedavno se krčka nešto novo. Iza staklene stijene više se ne kriju samo okrjepne supstance. Dobro nam znani Caffe Bar & Night Club Urban dobio je mlađeg brata, bistro Urban! 

Jedinstveni recepti iz ruku talijanskog tehnologa, sastojci visoke kvalitete, pršut iz Drniša, kulen iz Slavonije, sirevi iz Italije, maslinovo ulje (od stvarnih maslina) s češnjakom te papričicama i kuhinja koja može ići uz bok svjetskim restoranima, na tanjuru donose simfoniju okusa.

Da, više nećeš morati ručati u menzi. Ukusan i obilan doručak, ručak ili večeru možeš naći u Urbanu po vrlo pristupačnim cijenama.  

Ručak za 20 kn?

Jelovnik:

Doručak. Za doručak se nudi kava i tost, pojedi jedan i nećeš na faks gladan, a ni žedan.

Pizza. Između 17 različitih pizza teško se odlučiti, probaj sve i nemoj se mučiti. Svaka je za prste polizati, a nakon njih ćeš na faks s osmijehom stizati.

Bruschetti. Ako si izbirljiv i nisi laka gastro meta, preporučamo da sam složiš kombinaciju Urbanovih bruschetta (tuna, šunka, losos, panceta…).

Salate. Šareni izbor salata za sve #fit #fitness #gym cure i dečke također je na jelovniku jer eto…brzo će to ljeto.

Sandwich. Kad bi jednorog imao okus to bi bio sandwich od pizza tijesta, svaki zalogaj istog nova je fiesta! Za samo 20ak kuna tvoji su i pršut i tuna.

Oprez! Svaki tanjur je začinjen pristupačnom lokacijom, ljubaznim osobljem i ugodnim ambijentom.

Sir! Za sve siromanijake, Urbanova kuhinja je otišla korak dalje, umjesto klasične pizze s 4 vrste sira, u jelovniku smo pronašli pizzu s čak 5 vrsta talijanskih sireva. Siroraj!

Tuna&Pršut! Za sve one koji su neodlučni (Tuna ili pršut? Vječna dilema.) ili žele probati nešto novo tu je Keki sandwich koji nas je oborio s nogu. More i kopno u postelji od pizza tijesta.

Tost&Kava! Svakako preporučamo tost uz jutarnju kavu. U Urbanu ništa nije obično, pa tako ni tost. Mozzarella i maslinovo ulje na tostu zapečenom u pizza peći, uz dodatak šunke i zdrav te ukusan početak dana je zagarantiran.

Specijalitet kuće! Urban² pizza je specijalitet u pravom smislu riječi. Mozzarella, masline, rikula, pršut, crveni radič, dimljeni sir, Grana Padano, maslinovo ulje, cherry rajčice… Smatramo da bi ovoj special pizzi naziv trebalo promijeniti u Sreća.

TAJNA! Urbanove specijalitete krasi ukusno tijesto, idealne debljine, zapečeno, hrskavo, ali ne previše (i dalje je tijesto, a ne čips), nakon kojeg se ne osjećaš kao da si pojeo kamen. Nakon pizze nema kajanja (nakon ovih pizza zaista nema).
Ne smijemo otkriti baš sve tajne, u navedeno i neotkriveno ćeš se morati uvjeriti sam.

Radno vrijeme. Svoja nepca možeš nagraditi od 10-23 h radnim danom te od 10-1 h vikendom.

U slast!